Direct inzien, beoordelen en meekijken waar de rotte delen zitten.

In het verleden was er veel te doen om houtrotsanering. Voor onderhoudsbedrijven was het namelijk moeilijk om vooraf de saneringskosten exact te begroten. Daardoor werd er veel gewerkt met zogenoemde stelposten. Het risico daarvan was, dat er te lage kosten werden ingeschat en de kosten uiteindelijk flink hoger uitvielen.

Nu, met onze houtrotapp, kunnen wij al bij de opname direct een veel concreter beeld maken van de nodige werkzaamheden. De uiteindelijke kosten zullen daardoor nooit ver oplopen.

Hoe het werkt

Wanneer wij met de werkzaamheden aanvangen en houtrot tegenkomen, dan maken wij vooraf een foto van de positionering van het houtrot. Vervolgens maken wij het rotte deel open waar de sanering start. Ook hiervan wordt een foto gemaakt. Daarna, wanneer het rotte deel op de juiste manier is gesaneerd, wordt er opnieuw een foto gemaakt, waardoor de houtrotapp berekent wat de werkzaamheden en kosten van de reparatie zijn.

Deze kosten zijn met de foto’s terug te zien in een overzichtelijk Pdf-bestand die wij vanuit de app kunnen genereren. Of en hoe vaak u als opdrachtgever die wilt ontvangen kunnen we met u afspreken, bijvoorbeeld als het gaat om het budget. Ook kunnen we preventief inventariseren.

De houtrotapp is vooral ideaal als het gaat om kostenbewaking voor VVE’s, vastgoedeigenaren met meerdere objecten en woningcorporaties.

Eerlijker, duidelijker en transparanter kan het niet

Meer over houtrot sanering

Direct inzien, beoordelen en meekijken waar de rotte delen zitten.

  • Unieke manier om houtrot aan te tonen

  • Concreet inzien en volgen van de werkzaamheden

  • Geen verrassingen, geen onnodige kosten

  • Open, transparant en live meekijken

0
Liters verf
0
Gaten hersteld
0
m2 Houtconstructie
0
Spijkers en schroeven

Goed onderhouden vastgoed behoudt z’n waarde.

Onze garanties

De kosten voor het onderhoud van vastgoed zijn investeringen in de waarde van morgen. De hoge kwaliteit van onderhoud aan uw object garanderen wij:

  • Erkend Betere Schilder

  • Gecertificeerd Onderhoudsbedrijf

Updates van de werkvloer

Ons laatste nieuws