Wij zijn voor aankomend schilders een erkend leerbedrijf bij de SBB

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is een professionele samenwerkingsorganisatie tussen het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Zij voert taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen.

Eisen en voorwaarden SBB

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit heet de beroepspraktijkvorming (bpv).

Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan de voorwaarden, dat wij de leerling een goede en veilige werkplek bieden waar hij/zij oefent met werkzaamheden die horen bij het beroep van vakschilder. Wij hebben voor de leerling een praktijkopleider die de eisen van de opleiding kent en die de tijd en middelen heeft om de leerling op de werkvloer te begeleiden. Wij werken samen met de school en SBB, en verstrekken alle benodigde informatie. Wij zijn hiervoor te vinden op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl, de websites waar leerlingen een stage of leerbaan kunnen vinden.

0
Liters verf
0
Gaten hersteld
0
m2 Houtconstructie
0
Spijkers en schroeven

Goed onderhouden vastgoed behoudt z’n waarde.

Onze garanties

De kosten voor het onderhoud van vastgoed zijn investeringen in de waarde van morgen. De hoge kwaliteit van onderhoud aan uw object garanderen wij:

  • Erkend Betere Schilder

  • Gecertificeerd Onderhoudsbedrijf

Updates van de werkvloer

Ons laatste nieuws