Goed onderhouden vastgoed behoudt z’n waarde.

Voor elk vastgoedobject is goed onderhoud belangrijk. Daarmee garandeer je immers het behoud ervan. Niet alleen bouwkundig, maar zeker ook financieel.

Behoud van waarde

Goed en tijdig onderhoud van uw vastgoed betekent, dat het bouwkundig veel langer meegaat. Daarnaast behoudt het vastgoed veel meer z’n waarde. De kosten voor het onderhoud zijn dan ook niets meer dan investeringen in het behoud en in de waarde van morgen. Daarom is het belangrijk, dat deze werkzaamheden goed en gedegen worden gedaan zoals dat in uw situatie past. Dat vindt u bij Evers & Evers; ambachtelijk vakwerk. Wij kijken en denken graag met u mee voor de voor u beste oplossing.

Ruim 40 jaar

Evers & Evers Vastgoedonderhoud bestaat uit ca. 25 gediplomeerde en ervaren vakmensen, inclusief vader en dochter. Met meer dan 40 jaar kennis en ervaring weten wij exact hoe wij voor het onderhoud en daarmee het behoud van uw vastgoed moeten zorgen. Schilderwerk, houtrotsanering, spuit-, reinigings- en klein timmerwerk, onze ambachtelijke vakmensen zorgen ervoor dat alle onderhoudswerk vakkundig wordt verzorgd en uitgevoerd.

Erkend Betere Schilder

De Betere Schilder is hét keurmerk voor schildersbedrijven. Een keurmerk dat je niet zomaar krijgt; je moet als bedrijf voldoen aan strenge toelatingseisen. Je geeft daarbij de garantie aan opdrachtgevers, dat ze hebben gekozen voor een echte vakman die trots is op zijn werk en gaat voor het beste resultaat.
Niet voor niks zijn wij een erkend Betere Schilder want ook ons motto luidt: Wij zijn trots op onze mensen. Zij zijn trots op hun werk. Dat is uw garantie.

Werkwijze

Voor elke opdracht is Frank Evers uw aanspreekpunt. Van begin tot het eind. Frank doet de opname van het werk en bespreekt onze aanbieding met alle nodige werkzaamheden uitvoerig en duidelijk met u. Vervolgens maken we samen met u een tijdplanning voor de uit te voeren werkzaamheden. En wanneer de werkzaamheden starten blijft Frank erbij betrokken om het project te begeleiden. Zo blijft hij voortdurend met u in contact, zodat uw opdracht altijd goed, correct en tijdig wordt uitgevoerd.

Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, neemt hij met u het werk en de opdracht nog eens door, zodat wij er zeker van zijn dat u tevreden bent. Dat is de kwaliteit die we leveren: een tevreden klant dankzij open communicatie, persoonlijke betrokkenheid en zorg voor de uitvoering van het werk.

100%

“Voordat wij aan uw opdracht beginnen inventariseren we allereerst welke werkzaamheden er gedaan moeten worden.”

0
Liters verf
0
meter schuurpapier
0
kwasten
0
Epoxy vulmiddel sets

Goed onderhouden vastgoed behoudt z’n waarde.

Onze garanties

De kosten voor het onderhoud van vastgoed zijn investeringen in de waarde van morgen. De hoge kwaliteit van onderhoud aan uw object garanderen wij:

  • Erkend Betere Schilder

  • Gecertificeerd Onderhoudsbedrijf

Updates van de werkvloer

Ons laatste nieuws