Dankzij de juiste technieken heeft u minder vervolgkosten

Wij zijn hier om te helpen

  • Houtwerk voorbehandelen
  • Herstellen en repareren
  • Schuren, stofvrij maken en in de grondverf
  • Afwerken in de door u gekozen kleur.
  • Voorbehandelend reinigen

Als het onderhoud aan uw vastgoed goed wordt uitgevoerd, met toepassing van de juiste technieken, dan heeft dat ook als resultaat dat u minder vervolgkosten krijgt.

Zo horen bij onze werkzaamheden het verwijderen van oude, losse of gebarsten verflagen door middel van föhnen. Het geheel reinigen met water en universol, machinaal schuren en stofvrij maken. Daarna wordt het in de grondverf gezet en waar nodig wordt het houtwerk geplamuurd met 2-componenten epoxy. Alle ondeugdelijke kitten en oude plamuur tussen het kozijn en het glas wordt verwijderd en hersteld. Ook dat wordt daarna opgeschuurd, stofvrij gemaakt en in de grondverf gezet, evenals alle bijgewerkte en liggende delen. Pas daarna wordt het afgelakt met de door u gekozen lak. Zo is goed onderhoud pas echt het behoud van uw vastgoed.

Voor grotere opdrachten kunnen wij u desgewenst vooraf op papier een verftechnisch advies geven. Dat houdt een totaaloverzicht in van alle onderdelen die moeten worden behandeld en de best te gebruiken materialen die moeten worden aangebracht. Dit geeft een kwaliteitsgaranties tussen u, de leverancier en ons.

Reinigen en onderhoud

Wanneer dat nodig is voor een verdere behandeling van bepaalde onderdelen, kunnen we bijvoorbeeld betondelen reinigen. Maar ook kunststofdelen of trespa kunnen we voor u stoomcleanen, of de gevel met onze hogedruk reiniger kunnen we indien nodig reinigen. Natuurlijk bekijken en beoordelen wij de situatie en adviseren wij u over de mogelijke oplossingen. Zo voorkomen we onnodig werk en daarmee onnodige kosten.